Coaches

Wie zijn, naast directeur Youssef Zinad en Harry Brakel, de mensen die werken voor Triple A Sims? Wij stellen ze hieronder aan u voor. Negen vrouwen, zeven mannen, allen gedreven professionals. Zeer gevarieerd in leeftijd, expertise en achtergrond. Overeenkomst: allemaal zijn ze uiterst gemotiveerd om hun talenten in te zetten waar Triple A Sims dat vraagt.

Youssef Zinad
Directeur
Is een van de twee directeuren van Triple A Sims. Hij is een gedreven, zakelijk-strategische denker, sterk gericht op vernieuwing, verandering en verbetering.
Harry Brakel
Coaching & Organisatie Advies
Harrie is gespecialiseerd in verandervraagstukken rondom cultuur- of organisatie-inrichting. Daarnaast begeleidt hij professionals in hun persoonlijk functioneren, hun samenwerkingsvaardigheden, communicatie- en leiderschapskwaliteiten. Harrie is ervan overtuigd dat leren de kern van vooruitgang is: zonder leren geen groei.
Raul da Silva
Coach / Trainings Acteur
Saskia Morsink
Coach/ trainer met inzet van paarden
Coach, vragensteller en procesbegeleider met een passie voor mensontwikkeling, met als specialisme coaching met inzet van natuur en paarden. Haar kracht ligt in het snel boven tafel krijgen daar waar het echt over gaat.
Sandra Witteman
Mastertrainer/ coach en psycholoog
Sandra is gespecialiseerd mastertrainer en coach op het gebied van communicatie, mind-set, (Persoonlijk) leiderschap en vitaliteit. Haar kracht ligt in haar grondige inzicht en technieken om communicatie en persoonlijke ontwikkeling te verbeteren.
Jeanette Kok
Coach/ trainer midden- en hoger management
Jeanette heeft een achtergrond in HR en heeft ze zich gespecialiseerd in organisatie- en leiderschapsontwikkeling dmv coachen van midden- en hoger management.
Henny Zomer
Coach / Trainer
Ik heb veel interesse in mensen. Wat je vaak ziet, is dat iemand blijft hangen in zijn werk.
Martine Jongbloed
Adviseur
Martine Jongbloed is geen coach, maar werkt als adviseur voor Triple A Sims. Is zeer deskundig op het gebied van de zorg.
Sandra Fianke
Coach/ trainer
Sandra rondde eerst een hbo-opleiding Commerciële Economie af en volgde op de Alba-academie de basisopleiding tot coach practitioner gedurende een jaar.
Tineke Kroeze
Coach/ trainer en lichaamstaaldeskundige
Trineke Kroeze studeerde milieukunde en heeft 25 jaar ervaring als overheidsmanager. Daarnaast is zij expert in lichaamstaal.
Regine Klein Schaarsberg
Trainings Acteur
Regine is aan Triple A sims verbonden als trainings-acteur. Bij triple A sims kan zij haar grote passie en hobby toneelspelen combineren met haar bedrijfskundige kennis en ervaring.
Wendy Bruggeman
Coach/ trainer en psycholoog
Wendy is gespecialiseerd in gedragsbeïnvloeding van groepen en kan die expertise vertalen naar praktische toepassingen voor bedrijven.
Liane Hameka
Coach/ trainer en psycholoog
Volgde een hbo-opleiding economisch-linguïstisch en werkte daarna in een commerciële functie bij o.a. Expocenter in Hengelo, als projectmanager.
Judy Oude Reimerink
Coach/ trainer
Volgde een hbo-opleiding economisch-linguïstisch en werkte jaren in de werving & selectie. Judith: ‘Dat vond ik fantastisch.
Max Pas
Coach/ trainer
Max Pas is als adviseur gespecialiseerd in het verbeteren van de performance van het management, de teams en de individuele specialisten in organisaties.
Merèl Timmerhuis
Coach/ psycholoog
Merèl Timmerhuis heeft een achtergrond in Toegepaste Psychologie en een Master in Human Factors Psychologie.
Bart Sauer
Coach / Trainer
Volgde een hbo-management- en economie-opleiding. Werkte bij ABN Amro. Hij wilde niet als éénpitter bezig blijven en zocht daarom aansluiting bij een franchise organisatie.
Maaike Tolsma
Coach / trainer
In 2016 rondde zij ook een opleiding tot coach af bij Hogeschool Windesheim. Maaike: ‘Ik heb daar heel veel geleerd.
Niels Wilke
Adviseur / trainer
Niels is een creatieve denker die werkt aan organisatieontwikkeling.

TripleAsims

Hoge Bothofstraat 39, 7511 ZA Enschede
info@tripleasims.nl
(+31) 53 431 02 06