Max Pas
Coach/ trainer

Sales/ trainingsacteur

Max Pas is als adviseur gespecialiseerd in het verbeteren van de performance van het management, de teams en de individuele specialisten in organisaties. Hij weet binnen no-time waar het wringt in de organisatie en waar de kansen liggen. Hij gelooft in talenten, specialismen en drijfveren: ‘Ja. Die combinatie optimaal tot zijn recht laten komen – daar gaat het mij om. Met een duidelijk mission statement en dienend leiderschap creëer je excellente organisaties waar zingeving en samenwerking de basis vormen.’

Max is scherp in zijn analyses, integer, resultaat- en mensgericht en prettig confronterend in zijn aanpak. Hij inspireert en motiveert teams slimmer en leuker samen te werken zodat plezier, passie en performance perfect samenkomen. Hij zorgt dat leiderschap maximaal rendeert en de organisatiedoelen behaald worden. Hij helpt bedrijven om recht te zetten wat krom is, neemt de organisatie aan de hand en begeleidt naar langdurig succesvol ondernemen, gaat voor de lange termijn en is zelf inmiddels al tien jaar als organisatieadviseur actief binnen het MKB in Nederland en is aangesloten bij de Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs.

Max heeft zich aangesloten bij Triple A Sims omdat hij zijn expertise graag inzet binnen professionele samenwerkingsverbanden die vanuit verschillende aanvullende disciplines organisaties helpen te ontwikkelen.

Je moet weten waar de kansen liggen in de organisatie

TripleAsims

Hoge Bothofstraat 39, 7511 ZA Enschede
info@tripleasims.nl
(+31) 53 431 02 06