Sandra Witteman
Mastertrainer/ coach en psycholoog

Mastertrainer/ coach en psycholoog

Sandra Witteman is na haar hbo-opleiding meerdere jaren als manager werkzaam geweest en is daarna aan de slag gegaan als zelfstandig trainer en coach. Haar expertise ligt op het gebied van communicatie,  mindset, (persoonlijk) leiderschap en vitaliteit. Zij volgde tal van opleidingen en specialisaties hiervoor in het binnen- en buitenland.

Ze heeft sterke kwaliteiten in het geven van trainingen en begeleiden van veranderingstrajecten. Signalering en anticipatie op bestaande patronen en strategische interventie op gedrag. Het geven van inzichten, ondersteuning, motivatie en inspiratie voor (persoonlijke) kracht, doelen en evenwicht in een goede richting. Empowerment is waar zij voor staat.

Sandra: “Mijn missie is om mensen in hun kracht te laten komen, te inspireren, motiveren, begeleiden en van kennis te voorzien om ervoor te zorgen dat ze genieten van het leven, zelfverzekerd in het leven staan en wat zij willen eruit kunnen halen. Of het nu in een training is of individueel coachtraject: wanneer iemand weer ruimte en inspiratie krijgt om verder te gaan en te groeien, dan zie je iemand veranderen. Er ontstaat ruimte, motivatie en energie. Daar doe ik het voor…”

Sandra heeft ruimte ervaring in het werken in een sociale en commerciële omgeving met een sterk analytisch vermogen, oplossing- en resultaatgericht, proactief, vooruit denken en is stressbestendig. Ze heeft bewezen vermogen in leiderschap en leidinggeven, ondernemen, creëren, presenteren, inspireren en motiveren. Kenmerkend voor haar is dat ze respectvol is naar anderen, eerlijk, positief en enthousiast. Dit zet ze in om mensen zélf aan het roer te krijgen en verantwoordelijkheid te nemen voor waar ze staan. Vanuit eigenaarschap, komt er vooruitgang.

Kwaliteiten en kennis delen zorgt voor waardevermeerdering. En dat is precies waarom Sandra zich heeft aangesloten bij Triple A Sims. Vanuit een professionele samenwerking het beste bieden voor de klant.

“Kwaliteit en kennis delen zorgt voor waardevermeerdering"

TipleAsims

Hoge Bothofstraat 39, 7511 ZA Enschede
info@tripleasims.nl
(+31) 53 431 02 06