Business Simulation

Hoe vaak gebeurt het niet: op de werkvloer ziet u dingen gebeuren die met een iets andere aanpak prettiger, efficiënter en succesvoller zouden verlopen.

Hoe vaak gebeurt het niet: op de werkvloer ziet u dingen gebeuren die met een iets andere aanpak prettiger, efficiënter en succesvoller zouden verlopen. Mensen zijn mensen. Ze kijken soms niet goed naar de ander, ze zijn er met hun hoofd niet bij, ze hebben even niet helder voor de bril waar hun organisatie naar toe wil. Wat de zakelijke doelen zijn. Wat doet u dan? Praten? Uitleggen wat u gezien hebt en hoe u dat anders zou willen? Dat kan. Het kan ook anders. Laat uw mensen oefenen met een business simulatie. Doe zelf mee. Kijk beelden terug met uw medewerkers. Ze zien zichzelf in hun gedrag, hun uitstraling en de effecten daarvan.

Hoe organiseer je taken, wie doet wat en waarom? Wat is klantgericht, wat niet? Wat werkt er vanuit commercieel perspectief? Wat niet? Toon uw mensen hoe collega’s en klanten reageren op wat er gebeurt. Leer ze kijken naar zichzelf en de signalen van anderen. Ons uitgangspunt: zelf ervaren werkt veel beter dan uitleg of regels! In het stellen van de juiste vraag zit het begin van het antwoord. Vooral als de betrokkene het antwoord zelf gaat bedenken. De coaches van Triple A Sims stellen dat soort vragen. Daardoor zijn ze zo effectief…

“De business simulations van Triple A Sims worden perfect toegesneden op uw organisatie. Wij werken custom made. Realistisch. We doen niet aan luchtfietserij. Onze simulaties geven inzicht. Inzicht geeft verbetering. Daar varen organisaties wel bij. Ook die van u!"

TripleAsims

Hoge Bothofstraat 39, 7511 ZA Enschede
info@tripleasims.nl
(+31) 53 431 02 06